Врач, интернет, запись к врачу​У Львові триває запровадження системи електронного запису на прийом до лікарів у поліклініках.

За словами начальника управління охорони здоров’я Львівської міськради Володимира Зуба, електронна реєстрація уже працює у 4-й комунальній поліклініці на пр. Червоної Калини, у 2-й поліклініці на вул. Симоненка, а також у двох відділеннях та шести амбулаторіях 1-ої поліклініки.

"Ще три наші заклади: 5-а поліклініка на вул. Виговського, 6-а поліклініка на вул. Медової Печери та 3-а поліклініка на Левандівці готуються до запровадження електронної реєстрації у себе", – додав Зуб.

Маючи доступ до інтернету, можна самостійно, без звернення до реєстратури у будь-який зручний час записатися онлайн на прийом до сімейного лікаря за посиланням та отримати підтвердження – електронний талон – у вигляді смс на мобільний або листом на електронну пошту.

Поряд із цим залишається можливість запису на прийом через реєстратуру у поліклініках, - повідомляє zaxid.net.


Во Львове продолжается внедрение системы электронной записи на прием к врачам в поликлиниках.

По словам начальника управления здравоохранения Львовского горсовета Владимира Зуба, электронная регистрация уже работает в 4-й коммунальной поликлинике на пр. Красной Калины, во 2-й поликлинике на ул. Симоненко, а также в двух отделениях и шести амбулаториях 1-й поликлиники.

"Еще три наши заведения: 5-я поликлиника на ул. Выговского, 6-я поликлиника на ул. Медовой Пещеры и 3-я поликлиника на Левандовке готовятся к внедрению электронной регистрации у себя", - добавил Зуб.

Имея доступ к интернету, можно самостоятельно, без обращения в регистратуру учреждения, в любое удобное время записаться онлайн на прием к семейному врачу по ссылке и получить подтверждение - электронный талон - в виде смс на мобильный или письмом на электронную почту.

Наряду с этим остается возможность записи на прием через регистратуру в поликлиниках, - сообщает zaxid.net.