Завод, мусор, участок, строительство​Експерти заявили, що Львів обрав не те місце для заводу з переробки сміття.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Науково-експертна група вважає, що ділянка в Яворівському районі Львівської області не відповідає нормативним вимогам для облаштування полігону і будівництва об'єктів для поводження з твердими побутовими відходами.

Згідно з висновками групи, ділянка на території колишнього гірничо-хімічного підприємства "Сірка" розташована в карстово небезпечній зоні. Також ділянка не відповідає нормам щодо відстані від полігону до відкритих водойм, культурно-оздоровчих об'єктів, водозаборів і заповідних територій.

Згідно з висновками комісії, всі ці чинники роблять неможливим використання ділянки для будівництва полігону ТПВ та заводу з їх переробки.


Эксперты заявили, что Львов выбрал не то место для завода по переработке мусора.

Об этом сообщили в пресс-службе Львовского городского совета.

Научно-экспертная группа считает, что участок в Яворовском районе Львовской области не соответствует нормативным требованиям для обустройства полигона и строительства объектов для обращения с твердыми бытовыми отходами.

Согласно выводам группы, участок на территории бывшего горно-химического предприятия "Сера" расположен в карстово опасной зоне. Также участок не соответствует нормам по расстоянии от полигона до открытых водоемов, культурно-оздоровительных объектов, водозаборов и заповедных территорий.

Согласно выводам комиссии, все эти факторы делают невозможным использование участка для строительства полигона ТБО и завода по их переработке.