украино-польская граница, пограничники, поляк, мачетеНа українсько-польському кордоні, в пункті пропуску "Краковець" прикордонники знайшли в одному з автомобілів два ножі з довжиною леза понад 460 мм.

Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Сьогодні вночі, під час стандартної перевірки транспортних засобів прикордонники вирішили більш детально оглянути автівку 37-річного громадянина Польщі, який виїжджав з України.

В ході поглибленого огляду його "Ауді" під переднім водійським сидінням було виявлено 2 ножі (мачете). Оскільки громадянин оформлявся по смузі руху "зелений коридор", тому не декларував жодних предметів та товарів, а також не мав відповідних дозвільних документів.

Прикордонники викликали до місця події представників Національної поліції, які вилучили знахідку.


На украинско-польской границе, в пункте пропуска "Краковец" пограничники нашли в одном из автомобилей два ножа с длиной лезвия более 460 мм.

Об этом сообщили в пресс-службе Мостиского пограничного отряда.

Сегодня ночью во время стандартной проверки транспортных средств пограничники решили более детально осмотреть машину 37-летнего гражданина Польши, который выезжал из Украины.

В ходе осмотра его "Ауди", в салоне автомобиля под передним водительским сиденьем было обнаружено 2 ножа (мачете).

Поскольку гражданин оформлялся по полосе движения "зеленый коридор" и не декларировал никаких предметов и товаров, то не имел соответствующих разрешительных документов.

Пограничники вызвали на место происшествия представителей Национальной полиции, которые изъяли находку.