Трускавец, клуб мэров, автономное отоплениеДо Трускавця з`їдуться міські голови різних міст України, щоб на конференції вивчати досвід повної відмови від централізованого опалення та переходу міст на автономне опалення. Про це 15 серпня на нараді в Трускавецькій міській раді повідомив директор КП "Трускавецьтепло" Руслан Крамар, інформує "Дрогобиччина – новини краю". 

Поїздка в місто-курорт Клубу мерів з метою вивчення досвіду переходу на автономне опалення організовується за приватні кошти. Конференція відбудеться 14-15 жовтня.

У Трускавці здійснювати перехід на автономне опалення розпочато ще за часів міського голови Лева Грицака, наприкінці його другої каденції (орієнтовно 2009-2010 роки). Руслан Крамар був палким ініціатором цієї ідеї і втілював її в життя протягом кількох років. Результат його діяльності виявився ефективним, і тепер досвід Трускавця перейматимуть інші міста України.


В Трускавец съедутся мэры разных городов Украины, чтобы на конференции изучать опыт полного отказа от централизованного отопления и перехода на автономное отопление. Об этом 15 августа на совещании в Трускавецкоv городском совете сообщил директор КП "Трускавецтепло" Руслан Крамар, информирует "Дрогобиччина - новости края". 

Поездка в город-курорт Клуба мэров с целью изучения опыта перехода на автономное отопление организуется на частные средства. Конференция состоится 14-15 октября.

В Трускавце осуществлять переход на автономное отопление начаkb еще во времена мэра Льва Грицака, в конце его второй каденции (ориентировочно 2009-2010 годы). Руслан Крамар был горячим инициатором этой идеи и воплощал ее в жизнь в течение нескольких лет. Результат tuj деятельности оказался эффективным, и теперь опыт Трускавца будут перенимать другие города Украины.