дельфинарий, автобус, ТрускавецАдміністрація розважально-оздоровчого комплексу дельфінарій "Оскар", що у Трускавці, повідомляє про запуск прямого рейсового автобуса зі Львова до самого дельфінарію і назад. Про це інформує "Дрогобиччина – новини краю". 

Першу поїздку автобус до дельфінарію здійснить 26 серпня об 11:00 від Приміського вокзалу. Вартість поїздки 250 грн. (у ціну входитиме проїзд та відвідування шоу).

Автобус їздитиме за напрямком Львів – дельфінарій (Трускавець) – Львів щосуботи в один і той же час від львівського Приміського вокзалу.


Администрация развлекательно-оздоровительного комплекса дельфинарий "Оскар", который расположен в Трускавце, сообщает о запуске прямого рейсового автобуса из Львова до дельфинария и обратно. Об этом сообщает "Дрогобиччина - новости края". 

Первую поездку автобус в дельфинарий осуществит 26 августа в 11:00 от Пригородного вокзала. Стоимость поездки 250 грн. (в цену входит проезд и посещение шоу).

Автобус будет ездить по направлению Львов - дельфинарий (Трускавец) - Львов каждую субботу в одно и то же время от львовского Пригородного вокзала.