индексация зарплаты, охрана труда, ветеринары, границаПрацівникам Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті виплатили понад 1,4 млн гривень індексації заробітної плати. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з питань праці.

Під час позапланової перевірки у Львівській регіональній службі державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті інспектор ГУ Держпраці у Львівській області виявила, що впродовж травня-листопада 2015 року працівникам цього відомства не проводили індексацію заробітної плати.

Зазначене порушення було усунуте до завершення перевірки. Отже, 276 працівникам донарахували індексацію на загальну суму 1422480,11 грн., що включає також суму компенсації за несвоєчасну виплату належних сум індексації.

Окрім того, деяким працівникам  сплатили  за роботу у святкові дні у подвійному розмірі на загальну суму 1390,47 грн. та належну премію в розмірі посадового окладу  – 3872 гривні.


Работникам Львовской региональной службы государственного ветеринарно-санитарного контроля и надзора на государственной границе и транспорте выплатили более 1,4 млн гривен индексации заработной платы. Об этом сообщает пресс-служба Государственной службы Украины по вопросам труда.

Во время внеплановой проверки в Львовской региональной службе государственного ветеринарно-санитарного контроля и надзора на государственной границе и транспорте инспектор ГУ Гоструда в Львовской области обнаружила, что в течение мая-ноября 2015 года работникам этого ведомства не проводили индексацию заработной платы.

Указанное нарушение было устранено до завершения проверки. В итоге, 276 работникам доначислили индексацию на общую сумму 1422480,11 грн., что включает также сумму компенсации за несвоевременную выплату причитающихся сумм индексации.

Кроме того, некоторым работникам заплатили за работу в праздничные дни в двойном размере на общую сумму 1390,47 грн. и надлежащую премию в размере должностного оклада - 3872 гривны.