Стрый, мусор, военный завод, полицияСміття виявили на території ДП “Західвійськбуд” Міністерства оборони України (або так званого 344-заводу), що у місті Стрию. Про це повідомляє прес-служба Стрийскої райдержадміністрації.

На причетність сміття до львівського вказують чеки з магазинів. ТПВ, а це близько 5 вантажних автомобілів, було вивантажено на території занедбаного заводу у напівзруйнованому цеху. Це, практично, у ста метрів від багатоквартирних будинків мешканців Стрия, зазначають у райдержадміністрації.

У поліції цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрите кримінальне провадження.

За результатами виїзду робочої групи керівництву ДП “Західвійськбуд” МОУ було надано доручення терміново вирішити питання з ліквідації сміття з території підприємства, оскільки саме керівництво заводу несе повну відповідальність за все, що діється на її території.


Мусор обнаружили на территории ГП "Западвоенстрой" Министерства обороны Украины (или так называемого 344-завода), что в городе Стрый. Об этом сообщает пресс-служба Стрыйской райгосадминистрации.

На причастность мусора ко львовскому указывают чеки из магазинов. ТБО, а это около 5 грузовых автомобилей, были выгружены на территории заброшенного завода в полуразрушенном цеху. Это практически в ста метрах от многоквартирных домов жителей Стрыя, отмечают в райгосадминистрации.

В полиции этот факт внесен в Единый реестр досудебных расследований, открыто уголовное производство.

По результатам выезда рабочей группы руководству ГП "Западвоенстрой" МОУ было поручено срочно решить вопрос по ликвидации мусора с территории предприятия, поскольку именно руководство завода несет полную ответственность за все, что происходит на его территории.