11-летний мальчик, пропал, улица МежгорнаяПатрульні знайшли 11-річного хлопчика, який пішов вчора з дому на вулиці Міжгірній та не повернувся. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора близько 22:00 всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування, що пропала дитина. 11-річний хлопець вийшов з хати, що на вулиці Міжгірній близько 18:00 та не повернувся.

Патрульні отримали опис хлопця, та вже невдовзі один з екіпажів помітив дитину, яка підпадала під орієнтування. Хлопчина йшов по вулиці Личаківській, а коли патрульні запитали, що він тут робить та куди прямує, хлопець відповів, що шукає дорогу додому.

Інспектори доставили його до Личаківського відділу поліції, де їх чекав батько. Працівник сектору ювенальної превенції провів профілактичну бесіду з батьком та дитиною. Чоловік запевнив, що таке більше не повториться.


Патрульные нашли 11-летнего мальчика, который ушел вчера из дома на улице Межгорной и не вернулся. Об этом сообщает пресс-служба Патрульной полиции Львова.

Вчера около 22:00 все экипажи патрульной полиции получили ориентировку, что пропал ребенок. 11-летний мальчик вышел из дома на улице Межгорной, около 18:00 и не вернулся.

Патрульные получили описание парня, и вскоре один из экипажей заметил ребенка, который подпадал под ориентировку. Мальчик шел по улице Лычаковской, а когда патрульные спросили, что он здесь делает и куда направляется, парень ответил, что ищет дорогу домой.

Инспекторы доставили его в Лычаковский отдел полиции, где их ждал отец. Работник сектора ювенальной превенции провел профилактическую беседу с отцом и ребенком. Мужчина заверил, что такое больше не повторится.