задержание, убийство, ВинникиВодій такси описав патрульним пасажира, який замовив машину на місце вбивства. За його описом підозрюваного знайшли по гарячих слідах.

Ввечері 15 лютого, о 22:30, патрульні отримали виклик від диспетчера швидкої допомоги, що біля магазину на вулиці Івана Франка у місті Винники є особа з ножовими пораненнями.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львова, коли інспектори прибули на місце події, то побачили загиблого 31-річного чоловіка, біля якого стояли медики. Вони повідомили, що померлому нанесли кілька ножових поранень.

Патрульні викликали слідчих і почали опитувати свідків, коли до інспекторів звернувся водій таксі. Він повідомив, що отримав виклик від невідомої особи на це місце вбивства. Згодом замовник змінив місце виклику на 500 метрів вище, де таксист побачив чоловіка з пораненою рукою.

Інспектори обстежили територію на яку вказав водій таксі, однак там підозрюваного не виявили. Патрульні обстежили і іншу територію. На вулиці Галицькій вони помітили чоловіка, опис якого збігся із розшукуваним. Побачивши патрульних, чоловік змінив напрямок руху і почав втікати. Патрульні поліцейські наздогнали та затримали його. На одязі та взутті у нього були плями крові, на руці – поріз. Затриманий 31-річний чоловік був з очевидними ознаками алкогольного сп‘яніння.

На місце викликали слідчих. Підозрюваний повідомив, що між ним та загиблим виникла суперечка. Справу передали слідчим.


Водитель такси описал патрульным пассажира, заказавшего машину именно на место убийства. По его описанию подозреваемого нашли по горячим следам.

Вечером 15 февраля, в 22:30, патрульные получили вызов от диспетчера скорой помощи, что возле магазина на улице Ивана Франко в городе Винники обнаружен человек с ножевыми ранениями.

Как сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова, когда инспекторы прибыли на место происшествия, то увидели погибшего 31-летнего мужчину, у тела которого стояли медики. Они сообщили, что потерпевшему нанесли несколько ножевых ранений.

Патрульные вызвали следователей и начали опрашивать свидетелей, когда к инспекторам обратился водитель такси. Он сообщил, что получил вызов от неизвестного на это место убийства. Впоследствии заказчик изменил место вызова на 500 метров выше, где таксист увидел человека с раненой рукой.

Инспекторы обследовали территорию, на которую указал водитель такси, однако там подозреваемого не обнаружили. Патрульные обследовали и другую территорию. На улице Галицкой они заметили мужчину, описание которого совпало с разыскиваемым. Увидев патрульных, человек начал убегать. Патрульные полицейские догнали и задержали его. На одежде и обуви у парня были пятна крови, а на руке - порез.

Задержанный 31-летний мужчина был с явными признаками алкогольного опьянения.

На место вызвали следователей. Подозреваемый сообщил, что между ним и погибшим возник спор. Дело передали следователям.