АТО, бойцы, памятьМинулого року на Личаківському кладовищі у Львові за кошти обласного бюджету встановили 43 пам’ятних знаки на могилах учасників АТО. Про це повідомляє zik.

Як звітував в обласній раді т. в. о. директора управління – заступник начальника управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації Роман Пишняк, 43 пам’ятники встановлено на Личаківському кладовищі, ще 25 – поза межами міста.

"Невеликі труднощі лише виникали щодо узгодження з родичами фотографій загиблих та написів на пам’ятних знаках", – повідомив чиновник.


В прошлом году на Лычаковском кладбище во Львове за средства областного бюджета установили 43 памятных знака на могилах участников АТО. Об этом сообщает zik.

Как отчитался в областном совете в. и. о. директора управления - заместитель начальника управления капитального строительства Львовской облгосадминистрации Роман Пишняк, 43 памятника установлены на Лычаковском кладбище, еще 25 - за пределами города.

"Небольшие трудности только возникали с согласованием с родственниками фотографий погибших и надписей на памятных знаках", - сообщил чиновник.