петиция, столицаПеренести столицю України у Львів на 10 років просить автор петиції Андрій Кувшинов. Відповідна петиція 14 листопада зареєстрована на сайті офіційного інтернет-представництва президента України. 

Автор петиції просить перенести столицю України у Львів на 10 років, "що дає можливість зробити усі міста рівними". Аналогічні петиції він створив також для інших міст України, зокрема Донецьк, Кривий Ріг, Дніпро, Харків, Миколаїв, Чернівці.

 

YesКоментар редакційного кота Статуса:
Вважається, що столицею свого часу - від історії Кримського ханства до 20 століття - були як мінімум 10 міст. Так, столичні коріння мають: Бахчисарай, Глухів, Галич, Львів, Трахтемирів, Чигирин, Батурин, Кам'янець-Подільський, Харків, Гадяч..

 

Перенести столицу Украины во Львов на 10 лет просит автор петиции Андрей Кувшинов. Соответствующая петиция 14 ноября зарегистрирована на сайте официального интернет-представительства президента Украины. 

Автор петиции просит перенести столицу Украины во Львов на 10 лет, "что дает возможность сделать все города равными". Аналогичные петиции он создал также для других городов Украины, в частности Донецк, Кривой Рог, Днепр, Харьков, Николаев, Черновцы.