Mercedes, водитель изнасиловал, НиколаевВодій Mercedes зґвалтував дівчину, яку запропонував підвезти. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

У Миколаївське відділення поліції 14 травня з заявою про зґвалтування звернулась 24-річна мешканка одного з сіл району. Дівчина повідомила, що близько 14.20 на зупинці громадського транспорту на автодорозі Київ-Чоп біля неї зупинився позашляховик Mercedes, водій якого запропонував підвезти її додому. Дівчина відмовлялась, проте чоловік таки переконав її, пообіцявши, що нічого поганого з нею не трапиться. Поблизу Миколаєва водій Mercedes з’їхав з траси у ліс та зґвалтував пасажирку.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 39-річний львів’янин. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз.


Водитель Mercedes изнасиловал девушку, которую предложил подвезти. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Николаевское отделение полиции 14 мая с заявлением об изнасиловании обратилась 24-летняя жительница одного из сел района. Девушка сообщила, что около 14.20 на остановке общественного транспорта на автодороге Киев-Чоп возле нее остановился внедорожник Mercedes, водитель которого предложил подвезти ее домой. Девушка отказывалась, но человек убедил, пообещав, что ничего плохого с ней не случится. Вблизи Николаева водитель Mercedes съехал с трассы в лес и изнасиловал пассажирку.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 39-летний львовянин. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.153 (насильственное удовлетворение половой страсти неестественным способом) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до семи лет лишения свободы. Проводится досудебное расследование, назначен ряд экспертиз.