растяжка, граната РГД-5, Сколе, улица Героев МаковкиПравоохоронці знешкодили боєприпас та встановлюють особу зловмисника, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

14 травня, о 07:20 у Сколівське відділення поліції надійшла інформація від місцевого мешканця про те, що на вулиці Героїв Маківки у місті Сколе він виявив розтяжку з гранатою.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінолог, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Вибухотехніки знешкодили боєприпас, схожий на гранату РГД-5, та скерували його на експертизу. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину та походження гранати.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкції статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.


Правоохранители обезвредили боеприпас и устанавливают личность злоумышленника, открыто уголовное производство. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

14 мая, в 07:20 в Сколевское отделения полиции поступила информация от местного жителя о том, что на улице Героев Маковки в городе Сколе он обнаружил растяжку с гранатой.

На месте происшествия работали эксперты-взрывотехники, кинолог, следственно-оперативная группа и работники других служб. Взрывотехники обезвредили боеприпас, похожий на гранату РГД-5, и направили его на экспертизу. Сейчас правоохранители устанавливают лиц, причастных к совершению преступления и происхождения гранаты.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.4 ст.296 (хулиганство) УК Украины. Санкции статьи предусматривает лишение свободы на срок от трех до семи лет. Проводится досудебное расследование.