госпиталь, бойцы АТО, онкобольные, помощьОнкохворим воїнам АТО, які лікуються у Львівському військовому госпіталі, потрібна допомога. Про це повідомляє видання “Форпост” з посиланням на координатора ВО “Волонтерська сотня Львів” Світлану Сидоренко. 

За даними видання, двоє таких оборонців потребують дороговартісного лікування. Для одного із воїнів уже призначили хіміотерапію, яка обходиться у 4 тисячі гривень. Загалом бійцеві призначено 8 таких курсів. Відтак волонтери звертатимуться до міської влади Калуша, звідки родом хлопець, щоби та виділила хоча б частину коштів, необхідних на лікування українського захисника.

Поранені АТОвці забезпечені всіма необхідними ліками, але ті, хто “здобув” онкологію на війні (рак стравоходу), потребують лікування і відповідно допомоги.


Онкобольным воинам АТО, которые лечатся в Львовском военном госпитале, нужна помощь. Об этом сообщает издание "Форпост" со ссылкой на координатора ВО "Волонтерская сотня Львов" Светлану Сидоренко. 

По данным издания, двое таких защитников требуют дорогостоящего лечения. Для одного из воинов уже назначили химиотерапию, которая обходится в 4000 гривен, а бойцу назначили 8 таких курсов. Поэтому волонтеры будут обращаться к городским властям Калуша, откуда родом парень, чтобы те выделили хотя бы часть средств, необходимых на лечение украинского защитника.

Раненые АТОвцы обеспечены всеми необходимыми лекарствами, но те, кто "получил" онкологию на войне (рак пищевода), нуждаются в лечении и соответствующей помощи.