транспорт, ремонт, дорогаВідсьогодні буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Братів Міхновських. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, від завтра, 14 листопада, і до 29 листопада буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Братів Міхновських (від вул. Костомарова до вул. Короткої), у зв’язку з проведенням капітального ремонту.

Роботи виконуватимуть на замовлення Залізничної районної адміністрації. Об’їзд дороги здійснюватиметься, відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

47b5b606d3fc34c3aff672391198ae63.jpg


С сегодняшнего дня будет перекрыто движение на ул. Братьев Михновских. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, завтра, 14 ноября, и до 29 ноября будет перекрыто движение на ул. Братьев Михновских (от ул. Костомарова до ул. Краткой), в связи с проведением капитального ремонта.

Работы выполнять по заказу Железнодорожной районной администрации. Объезд дороги будет осуществляться в соответствии с утвержденной схемой организации дорожного движения.