Внаслідок отриманих травм – розриву внутрішніх органів, побитий чоловік помер у лікарні. За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

13 вересня у поліцію надійшло повідомлення від медиків однієї з лікарень у Самбірському районі про пацієнта, який був госпіталізований напередодні з діагнозом, зокрема, «розрив внутрішніх органів». Незважаючи на зусилля лікарів, чоловік від отриманих травм помер.

До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Самбірського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 29-річного мешканця одного з сіл району. Також встановлено, що тілесних ушкоджень 12 вересня близько 16.00 йому завдав на два роки молодший за нього односельчанин під час конфлікту.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.