лошади, затоптали, сено, подводаВ Перемишлянському районі Львівської області чоловіка затоптали коні. Внаслідок отриманих травм селянин помер на місці події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Перемишлянське відділення поліції 12 серпня надійшла інформація від фельдшера лікарні про те, що в одному із сіл району травмований чоловік помер до приїзду карети швидкої медичної допомоги. Як попередньо встановили правоохоронці, 38-річний місцевий мешканець возив підводою сіно. З невідомих причин коні раптово зірвалися з місця і почали бігти. Внаслідок цього чоловік впав під віз і отримав травми, несумісні з життям. Тіло загиблого скероване на експертизу. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Перемышлянском районе Львовской области мужчину затоптали лошади. В результате полученных травм селянин умер на месте происшествия. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Перемышлянской отделения полиции 12 августа поступила информация от фельдшера больницы о том, что в одном из сел района травмирован мужчина скончался до приезда кареты скорой медицинской помощи. Как предварительно установили правоохранители, 38-летний местный житель возил подводой сено. По неизвестным причинам лошади внезапно сорвались с места и начали бежать. В результате мужчина упал под воз и получил травмы, несовместимые с жизнью. Тело погибшего направлено на экспертизу. Решается вопрос об открытии уголовного производства.