львовянин, ранил, ножом в животУ Львові чоловік отримав поранення у живіт під час точіння кухонних ножів. Потерпілий госпіталізований. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Залізничний відділ поліції 12 серпня зателефонували з лікарні швидкої медичної допомоги і повідомили, що до них доставлений 54-річний львів’янин з ножовим проникаючим пораненням у живіт. Правоохоронці попередньо встановили, що потерпілий отримав його під час точіння кухонних ножів. За словами дружини, чоловік травмувався сам з власної необережності.

Наразі з’ясовуються обставини події. Відкрите кримінальне провадження за ст..128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправних робіт на строк до двох років, або обмеження волі на строк до двох років.


Во Львове мужчина получил ранение в живот во время точения кухонных ножей. Пострадавший госпитализирован. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 12 августа позвонили из больницы скорой медицинской помощи и сообщили, что к ним доставлен 54-летний львовянин с ножевым проникающим ранением в живот. Правоохранители предварительно установили, что пострадавший получил его во время точения кухонных ножей. По словам жены, мужчина травмировался сам по собственной неосторожности.

Сейчас выясняются обстоятельства происшествия. Открытое уголовное производство по ст. 128 Уголовного кодекса Украины (неосторожное тяжкое или средней тяжести телесное повреждение). Санкция статьи предусматривает наказание в виде общественных работ на срок от ста пятидесяти до двухсот сорока часов или исправительных работ на срок до двух лет, или ограничение свободы на срок до двух лет.