улица Госпитальная, стрельба, травматический пистолетНа вулиці Шпитальній львів'янин застосував травматичний пістолет проти трьох нападників. Потерпілих забрала швидка. Про це повідомляє прес-служба Патрульної служби Львова.

Сьогодні, після опівночі патрульні почули по рації орієнтування про бійку на вулиці Шпитальній із застосуванням предмету, схожого на зброю. Патрульні 2 батальйону оперативно прибули на місце події, де побачили трьох осіб із тілесними ушкодженнями, а саме з непроникаючими пораненнями від набоїв. Один із них був неповнолітній: 17-річний юнак раніше притягався за дрібне хуліганство. Його 25-річний колега раніше притягався за шахрайство. І третій, 22-річний львів‘янин, притягався за дрібне хуліганство та наркотики.

Під час з‘ясування обставин, ці громадяни повідомили, що в них стріляв невідомий, який втік з місця події. Натомість до патрульних звернулася жінка, яка розповіла, що згадані раніше особи нанесли кілька ударів по автомобілю і начебто напали на неї та її знайомого. 31-річна львів‘янка зазначила, що знає де перебуває її друг. Інспектори знайшли чоловіка на вулиці Джерельній. При ньому був травматичний пістолет та дозвіл на зброю. 36-річний громадянин повідомив, що застосував зброю в цілях самозахисту. На місці інциденту патрульні виявили 10 гільз. До приїзду слідчих інспектори забезпечили охорону місця події та взяли пояснення у свідків. Потерпілих забрала швидка.


На улице Госпитальной львовянин применил травматический пистолет против трех нападающих. Пострадавших забрала скорая. Об этом сообщает пресс-служба патрульной службы Львова.

Сегодня, после полуночи патрульные услышали по рации ориентировку о драке на улице Госпитальной с применением предмета, похожего на оружие. Патрульные 2-го батальона оперативно прибыли на место происшествия, где увидели трех человек с телесными повреждениями, а именно - с непроникающими ранениями от патронов. Один из них был несовершеннолетний: 17-летний юноша ранее привлекался за мелкое хулиганство. Его 25-летний коллега ранее привлекался за мошенничество. И третий, 22-летний львовянин, привлекался за мелкое хулиганство и наркотики.

Во время выяснения обстоятельств эти граждане сообщили, что в них стрелял неизвестный, который скрылся с места происшествия. Вместе с тем к патрульным обратилась женщина, которая рассказала, что упомянутые ранее ребята нанесли несколько ударов по автомобилю и якобы напали на нее и ее знакомого. 31-летняя львовянка отметила, что знает, где находится ее друг. Инспекторы нашли мужчину на улице Родниковой. При нем был травматический пистолет и разрешение на оружие. 36-летний гражданин сообщил, что применил оружие в целях самозащиты. На месте инцидента патрульные обнаружили 10 гильз. До приезда следователей инспекторы обеспечили охрану места происшествия и взяли объяснения у свидетелей. Пострадавших забрала скорая.