участники АТО, открыли ресторан, ветераны АТО

Два побратими Юрій Антонов і Остап Проць, які воювали у батальйоні "Донбас", відкрили у Львові ветеранську ресторацію "Патріот". Про це повідомляє "Радіо Свобода"

Понад три місяці в орендованому приміщенні у центрі Львова вони разом із друзями робили ремонт, придумали дизайн, самі виготовили стільці, все у стилі мілітарі. В інтер’єрі використали вживані гільзи, патрони, мухи, автомат. Друзі і волонтери надіслали їм чимало речей для оформлення залів. Також вивісили український прапор із підписами друзів, стяг батальйону, з яким пройшли бої і повернулись. На стінах розвішані фотографії співзасновників закладу і працівників із зони бойових дій.

Робочі місця у цьому закладі отримали близько 15 осіб, 13 із них воювали в Донбасі. Учасники АТО, а нині працівники ресторації, кажуть, що праця разом із побратимами – найкращі ліки від війни.


Два собратья Юрий Антонов и Остап Проц, которые воевали в батальоне "Донбасс", открыли во Львове ветеранскую ресторацию "Патриот". Об этом сообщает "Радио Свобода"

Более трех месяцев в арендованном помещении в центре Львова они вместе с друзьями делали ремонт, придумали дизайн, сами изготовили стулья, все в стиле милитари. В интерьере использовали применяемые гильзы, патроны, мухи, автомат. Друзья и волонтеры направили им немало вещей для оформления залов. Также вывесили украинский флаг с подписями друзей, знамя батальона, с которым прошли бои и вернулись. На стенах развешаны фотографии соучредителей заведения и работников из зоны боевых действий.

Рабочие места в этом заведении получили около 15 человек, 13 из них воевали в Донбассе. Участники АТО, а ныне работники ресторана говорят, что труд вместе с побратимами - лучшее лекарство от войны.