пожар, телоУ Кам'янка-бузькому районі під час пожежі знайдено тіло 50-річного чоловіка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

12 квітня о 06:34 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в с. Старий Яричів Пустомитівського району в цегляному житловому будинку.

На місце події було направлено пожежно-рятувальний підрозділ МПК Новий Яричів та оперативну групу Кам'янка-Бузького районного відділу. Під час проведення розвідки пожежі у будівлі було виявлено тіло чоловіка, 1968 року народження. О 06:53 пожежу вдалось локалізувати та о 07:11 повністю ліквідувати. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. та стіни на площі 12 кв. м.

Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.


В Каменка-Бугском районе во время пожара найдено тело 50-летнего мужчины. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

12 апреля в 6:34 к спасателям поступило сообщение о пожаре в с. Старый Ярычев Пустомытовского района в кирпичном жилом доме.

На место происшествия были направлены пожарно-спасательное подразделение МПК Новый Ярычев и оперативную группу Каменка-Бугского районного отдела. При проведении разведки пожара в здании было обнаружено тело мужчины, 1968 года рождения. В 6:53 пожар удалось локалузовать и в 7:11 полностью ликвидировать. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 2 кв.м. и стены на площади 12 кв. м.

Обстоятельства происшествия и причина пожара устанавливаются.