Корея, проект, органическая продукцияБізнес Кореї планує реалізувати на Львівщині три пілотних проекти. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Реалізацію на Львівщині трьох пілотних проектів під час зустрічі обговорили 12 квітня перший заступник голови Львівської обласної ради Андрій Білоус та голова Львівської ОДА Олег Синютка з бізнес-делегацією на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг Гу.

Підприємці з Кореї готові реалізувати на Львівщині проекти щодо вирощування органічної продукції, виробництва теплиць та будівництва потужностей в енергетичній галузі. Як наголосив Лі Янг Гу, українська земля є дуже родючою і відкриває великі можливості для розвитку підприємництва в аграрній галузі.

Крім того, члени делегації познайомили очільників Львівщини з намірами збудувати завод з виробництва матеріалів для будівництва доріг за сучасними технологіями, а також потужностей з переробки сміття.

У свою чергу Андрій Білоус і Олег Синютка задекларували повне сприяння корейській стороні в реалізації запланованих проектів.


Бизнес Кореи планирует реализовать на Львовщине три пилотных проекта. Об этом сообщает пресс-служба Львовского областного совета.

Реализацию на Львовщине трех пилотных проектов во время встречи обсудили 12 апреля первый заместитель председателя Львовского областного совета Андрей Белоус и председатель Львовской ОГА Олег Синютка с бизнес-делегацией во главе с Чрезвычайным и Полномочным Послом Республики Корея в Украине Ли Янг Гу.

Предприниматели из Кореи готовы реализовать на Львовщине проекты по выращиванию органической продукции, производству теплиц и строительству мощностей в энергетической отрасли. Как отметил Ли Янг Гу, украинская земля очень плодородной и открывает большие возможности для развития предпринимательства в аграрной отрасли.

Кроме того, члены делегации познакомили руководителей Львовщины с намерениями построить завод по производству материалов для строительства дорог по современным технологиям, а также мощностей по переработке мусора.

В свою очередь Андрей Белоус и Олег Синютка задекларировали полное содействие корейской стороне в реализации запланированных проектов.