ботанический сад, цветы, день открытых дверейБотанічний сад ЛНУ імені Івана Франка запрошує на перший в цьому році День відкритих дверей, повідомляється на сторінці закладу у Facebook.

"Цьогорічна весна вже прокинулась, розкинула рясно первоцвіти, повипускала бруньки з першими листочками і цвітом, залила все ароматами і лиш чекає зачарованих поглядів. Цієї неділі ми запрошуємо Вас на перший День відкритих дверей. Спробуйте на галявинах віднайти печіночницю, ряст, медунку, зірочки, пшінку та анемони. Покажіть дітям, як розквітають рододендрони, перші магнолії та форзиція. Усе як завжди – з 14.00 до 18.00 на вул. Черемшини, 44. І так же традиційно просимо брати з собою найрідніших!", - йдеться у повідомленні ботанічного саду.


Ботанический сад ЛНУ имени Ивана Франко приглашает на первый в этом году День открытых дверей, сообщается на странице заведения в Facebook

"Нынешняя весна уже проснулась, раскинула обильно первоцветы, выпустили почки с первыми листочками и цветами, залила все ароматами и только ждет зачарованных взглядов. В это воскресенье мы приглашаем Вас на первый День открытых дверей. Попробуйте на полянах найти печеночницу, хохлатку, медуницу, звездочки, пшеничку и анемоны. Покажите детям, как расцветают рододендроны, первые магнолии и форзиция. Все как всегда - с 14.00 до 18.00 на ул. Черемшины, 44. Ии так же традиционно просим брать с собой родных!", - говорится в сообщении ботанического сада.