пограничники, Польша, нелегалыПрикордонники затримали двох іноземців, які на ходу заскочили в вантажний поїзд, який вирушав до Польщі.

Про це повідомили в прес-службі Державної прикордонної служби України.

За даними відомства, двох іноземців, які на ходу заскочили в товарний поїзд, помітили і затримали прикордонники Мостиського загону.

Поїзд терміново зупинили і виявили там 30-річного громадянина Азербайджану і 24-річного громадянина Туреччини. Як з'ясувалося, в Україну іноземці прибули законно, а далі вирішили нелегально потрапити до країн ЄС.

За спробу порушення державного кордону на порушників складено протоколи. Вони затримані на термін до трьох діб з метою з'ясування обставин правопорушення та поміщені в пункт тимчасового утримання.


Пограничники задержали двух иностранцев, которые на ходу запрыгнули в грузовой поезд, который отправлялся в Польшу.

Об этом сообщили в пресс-службе Государственной пограничной службы Украины.

По данным ведомства, двух иностранцев, которые на ходу запрыгнули в товарный поезд, заметили и задержали пограничники Мостисского отряда.

Поезд срочно остановили и обнаружили там 30-летнего гражданина Азербайджана и 24-летнего гражданина Турции. Как выяснилось, в Украину иностранцы прибыли законно, а дальше решили нелегально попасть в страны ЕС.

За попытку нарушения государственной границы на нарушителей составлены протоколы. Они задержаны на срок до трех суток с целью выяснения обстоятельств правонарушения и помещены в пункт временного содержания.