стиральная машина, кража, квартира, патрульныеПатрульна поліція Львівської області затримала двох осіб при спробі здати викрадену з квартири пральну машинку у ломбард.

Як повідомляє прес-служба Патрульної поліції, вчора вдень, на вулиці Замарстинівській, до патрульних 2-го батальйону звернувся львів’янин і повідомив, що його намагалися пограбувати двоє чоловіків в квартирі, в якій він тимчасово проживає на вулиці Лобачевського. За словами 23-річного чоловіка, зловмисники прийшли до нього, і, оскільки одного з них він знав візуально, – відчинив їм двері. Особи застосували до нього фізичну силу і намагалися пограбувати. Потерпілий розповів, що не міг чинити їм опір, тому втік.

Інспектори вирушили за місцем проживання даного чоловіка. Там вони виявили навстіж відчинені двері. З квартири викрали пральну машинку і документи власника житла та кишеньковий ніж. Обстеживши прилеглі вулиці, екіпаж не знайшов зловмисників, тому вирішили заїхати в ломбард на вулиці Промисловій, де здають побутову техніку. Саме там і побачили двох чоловіків, які намагалися здати пральну машинку. За описами вони були схожі на розшукуваних, упізнав їх і потерпілий.

При поверхневій перевірці у них виявили викрадений паспорт та картку платника податків і ніж. Також, заявник повідомив, що ці особи шахрайським методом заволоділи його телефоном. Щодо двох інцидентів написав заяви. На місце події викликали слідчих Шевченківського відділу поліції. 26 та 28-річних чоловіків доставили у відділок разом з речовими доказами. Один із ймовірних зловмисників раніше судимий за крадіжку з проникненням, шахрайство та незаконне заволодіння транспортним засобом. Провів шість з половиною років у місцях позбавлення волі.


Патрульная полиция Львовской области задержала двух человек при попытке сдать похищенную из квартиры стиральную машинку в ломбард.

Как сообщает пресс-служба патрульной полиции, вчера днем ​​на улице Замарстыновской, к патрульным 2-го батальона обратился львовянин и сообщил, что его пытались ограбить двое мужчин в квартире, в которой он временно проживает на улице Лобачевского. По словам 23-летнего мужчины, злоумышленники пришли к нему, и, поскольку одного из них он знал визуально, - открыл им дверь. Нападавшие применили к нему физическую силу и пытались ограбить. Пострадавший сказал, что не мог оказать им сопротивление, поэтому убежал.

Инспекторы отправились по месту жительства данного мужчины. Там они обнаружили настежь открытые двери. Из квартиры похитили стиральную машинку, документы владельца жилья и карманный нож. Обследовав близлежащие улицы, экипаж не нашел злоумышленников, поэтому решили заехать в ломбард на улице Промышленной, где сдают бытовую технику. Именно там и увидели двух мужчин, которые пытались сдать стиральную машинку. По описаниям они были похожи на разыскиваемых, узнал их и потерпевший.

При поверхностной проверке у них обнаружили похищенный паспорт, карточку налогоплательщика и нож. Также заявитель сообщил, что эти мужчины мошенническим методом завладели его телефоном. По двум инцидентам написал заявления. На место происшествия вызвали следователей Шевченковского отдела полиции. 26 и 28-летних мужчин доставили в участок вместе с вещественными доказательствами. Один из вероятных злоумышленников ранее судимый за кражу с проникновением, мошенничество и незаконное завладение транспортным средством. Провел шесть с половиной лет в местах лишения свободы.