взятка, патрульныеУ Львові водій пропонував патрульним 200 доларів за не притягнення до відповідальності. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора вдень на вулиці Богданівській екіпаж 2-го батальйону помітив автомобіль ВАЗ 2113, водій якого був непристебнутий. Транспортний засіб зупинили на авторинку. Під час спілкування одразу стало зрозуміло, що водій вживав алкоголь. Також, у нього не було всіх необхідних документів для керування автомобілем.

Чоловік одразу почав намагатися домовитися з патрульними. Інспектори попередили порушника, що пропозиція неправомірної вигоди карається законом. Попри це чоловік не припиняв. Сівши в автомобіль патрульних, чоловік намагався дати 200 доларів. Коли він почув, що тепер його чекає відповідальність, почав втікати. Оскільки він поводився агресивно, оголював статеві органи та викликав групу підтримки, патрульні склали протокол затримання, і чоловіка доставили у Личаківський відділ поліції. Там склали протокол за нетверезе керування, об’єднану постанову за порушення ПДР і написали рапорт щодо спроби дачі неправомірної вигоди і хуліганських дій.


Во Львове водитель предлагал патрульным 200 долларов за непривлечение к ответственности. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера днем ​​на улице Богдановской экипаж 2-го батальона заметил автомобиль ВАЗ 2113, водитель которого был непристегнутый. Транспортное средство остановили на авторынке. Во время общения сразу стало понятно, что водитель употреблял алкоголь. Также у него не было всех необходимых документов для управления автомобилем.

Мужчина сразу начал пытаться договориться с патрульными. Инспекторы предупредили нарушителя, что предложение неправомерной выгоды карается законом. Несмотря на это мужчина не прекращал. Сев в автомобиль патрульных, мужчина пытался дать 200 долларов. Когда он услышал, что теперь его ждет ответственность, начал убегать. Поскольку он вел себя агрессивно, обнажал половые органы и вызвал группу поддержки, патрульные составили протокол задержания, и мужчину доставили в Лычаковский отдел полиции. Там составили протокол за нетрезвое управления, объединенное постановление за нарушение ПДД и написали рапорт о попытке дачи неправомерной выгоды и хулиганских действий.