ДТП, АЗС, автозаправкаНа Львівщині водій, заїжджаючи на автозаправку, скоїв наїзд на оператора. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 жовтня близько 16.50 у місті Броди. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Volkswagen Caddy, 56-річний мешканець одного з сіл району, заїжджаючи на територію автозаправної станції, скоїв наїзд на 55-річного оператора станції. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, зокрема, садна та розсічення.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине водитель, заезжая на автозаправку, совершил наезд на оператора. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 11 октября около 16.50 в городе Броды. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Volkswagen Caddy, 56-летний житель одного из сел района, заезжая на территорию автозаправочной станции, совершил наезд на 55-летнего оператора станции. В результате наезда мужчина получил телесные повреждения, в частности, ссадины и рассечения.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.