Муниципальная дружина, пьяныйВ інтернеті поширили відео, де працівник "Муніципальної дружини" у робочій формі ходить вулицями міста у нетверезому стані. Після розголосу чоловіка звільнили з роботи. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В інтернеті поширили відео, де працівник "Муніципальної дружини" у робочій формі ходить вулицями міста у нетверезому стані. Інцидент трапився у п’ятницю, 8 вересня, у той ж день працівника було звільнено з ЛКП "Муніципальна дружина", зазначив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

"П’яний чоловік йшов вулицею Львова вже після роботи, але повертався додому у робочій формі. Оскільки це було у післяробочий час, то ми його не можемо судити по статті. У керівника відділу отримали заяву на звільнення цього чоловіка, зробили коротке розслідування, щоб вияснити, чи це наш працівник, чи просто людина, яка десь взяла нашу форму. Розслідування довело, що це таки наш працівник і він йшов після роботи додому. Чоловіка звільнено 8 вересня, у той ж день, коли було зафіксовано його на відео, і ми отримали звернення на "Гарячу лінію міста". Ми дякуємо громаді міста за пильність", - зазначив начальник управління безпеки міста.


В интернете распространили видео, где сотрудник "Муниципальной дружины" в рабочей форме ходит по улицам города в нетрезвом состоянии. После огласки мужчину уволили с работы. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В интернете распространили видео, где сотрудник "Муниципальной дружины" в рабочей форме ходит по улицам города в нетрезвом состоянии. Инцидент произошел в пятницу, 8 сентября, в тот же день работник был уволен с ЛКП "Муниципальная дружина", отметил начальник управления безопасности города Юрий Диль.

"Пьяный человек шел по улице Львова уже после работы, но возвращался домой в рабочей форме. Поскольку это было в послерабочее время, то мы его не можем судить по статье. Руководитель отдела получил заявление об увольнении этого человека, провел короткое расследование, чтобы выяснить, это наш работник, или просто человек, который где-то взяла нашу форму. Расследование показало, что это все-таки наш работник и он шел после работы домой. Мужчину уволили 8 сентября, в тот же день, когда было зафиксировано его на видео, и мы получили обращение на "Горячую линию города". Мы благодарим общине города за бдительность", - отметил начальник управления безопасности города.