депо, трамвай, работник, сбилУ Львові трамвай травмував 23-річного працівника депо. Про це повідомляє dailylviv

Медики шпиталізували працівника трамвайного депо у Львівську лікарню швидкої допомоги із діагнозом "забій та рвана рана правого стегн".

Про це повідомили сьогодні, 12 квітня, на порталі оперативних новин "Varta1".

"За невідомих обставин відбувся наїзд трамваю на 23-річного працівника трамвайного депо на вулиці Городоцькій, 185", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у ЛКП "Львівелектротранс", сьогодні, 12 квітня, близько 09.00 год у трамвайному депо ЛКП «Львівелектротранс» на вул. Городоцькій, 185, при підготовці до буксирування трамвайного вагона, травмувався 23-річний слюсар депо. Потерпілого госпіталізували до Лікарні швидкої медичної допомоги. Наказом по підприємству буде створена комісія щодо розслідування нещасного випадку на ЛКП "Львівелектротранс".

"Чоловік зазнав травмування стегна правої ноги. Одразу ж на місці співробітники депо надали колезі невідкладну медичну допомогу та викликали швидку. Лікарі швидкої встановили, що чоловік потребує додаткової лікарської допомоги та госпіталізували травмованого до Лікарні швидкої медичної допомоги, де прооперували пошкоджену ногу. У лікарні перебуває інженер з охорони праці трамвайного депо, і як тільки буде встановлено діагноз, ЛКП "Львівелектротранс", згідно закону, впродовж доби, повідомить про нещасний випадок на виробництві Фонд соціального страхування та Головне управління Держпраці у Львівській області.

У найближчий час, наказом по підприємству, буде створена комісія щодо розслідування нещасного випадку. Також травмований працівник отримає посильну матеріальну допомогу від ЛКП "Львівелектротранс".


Во Львове трамвай травмировал работника 23-летнего депо. Об этом сообщает dailylviv

Медики госпитализировали 23-летнего работника трамвайного депо во Львовскую больницу скорой помощи с диагнозом "ушиб и рваная рана правого бедра".

Об этом сообщили сегодня, 12 апреля, на портале оперативных новостей "Varta1".

"При неизвестных обстоятельствах произошел наезд трамвая на 23-летнего работника трамвайного депо на улице Городоцкой, 185", - говорится в сообщении.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", сегодня, 12 апреля, около 09.00 в трамвайном депо ЛКП "Львовэлектротранс" на ул. Городоцкой, 185, при подготовке к буксировке трамвайного вагона, травмировался 23-летний слесарь депо. Пострадавшего госпитализировали в Больницу скорой медицинской помощи. Приказом по предприятию будет создана комиссия по расследованию несчастного случая на ЛКП "Львовэлектротранс".

"Мужчина получил травмы бедра правой ноги. Сразу же на месте сотрудники депо предоставили коллеге неотложную медицинскую помощь и вызвали скорую. Врачи скорой установили, что мужчина нуждается в дополнительной врачебной помощи и госпитализировали травмированного в Больницу скорой медицинской помощи, где прооперировали поврежденную ногу. В больнице находится инженер по охране труда трамвайного депо, и как только будет установлен диагноз, ЛКП "Львовэлектротранс", согласно закону, в течение суток, сообщит о несчастном случае на производстве Фонд соци ального страхования и Главное управление Гоструда во Львовской области.

В ближайшее время, приказом по предприятию, будет создана комиссия по расследованию несчастного случая. Также травмирован работник получит посильную материальную помощь от ЛКП "Львовэлектротранс".