оплата, проезд, QR-код, петицияЛьвів'янка запропонувала ввести у місті оплату за проїзд в маршрутках та автобусах за допомогою QR-код або через приват24. Відповідну петицію вона зареєструвала в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Не зважаючи на всі недоліки, спосіб оплати проїзду безготівково через QR-код є найпрозорішим, з тих, що існують у Львові. Він добре працює в електротранспорті та знайомий львів'янам. Такий спосіб оплати впорається з проблемою великої кількості окремих перевізників, бо зможе ідентифікувати кожну машину. Тому пропоную ввести оплату через QR-код, як ще один можливий спосіб оплати проїзду в міських маршрутках та автобусах Львова", - написала автор петиції Христина Козій.

Станом на 12 квітня петицію підписали 28 осіб з 500 необхідних.


Львовянка предложила ввести в городе оплату за проезд в маршрутках и автобусах с помощью QR-кода или через Приват24. Соответствующую петицию она зарегистрировала в Единой системе местных петиций. 

"Несмотря на все недостатки, способ оплаты проезда безналично через QR коды явлеется самой прозрачным, из тех, что существуют в Львове. Он хорошо работает в электротранспорте и знаком львовянам. Такой способ оплаты справится с проблемой большого количества отдельных перевозчиков, так как сможет идентифицировать каждую машину. Поэтому предлагаю ввести оплату через QR-код, как еще один возможный способ оплаты проезда в городских маршрутках и автобусах Львова", - написала автор петиции Кристина Козий.

По состоянию на 12 апреля петицию подписали 28 человек из 500 необходимых.