За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, підприємець самостійно демонтував тимчасову споруду на проспекті Чорновола, 45, а відтак, там планують облаштувати громадський простір.
 

«У середу було демонтовано кіоск на проспекті Чорновола, 45. Після перемовин власниця його забрала сама. Тепер на цьому місці можемо облаштувати громадський простір. Навіть є певні напрацювання та ідеї, як би це мало виглядати. Підприємці, які працюють поруч, власне готові профінансувати реконструкцію цього простору.

На цьому можна було б поставити крапку, але хочу наголосити на кількох моментах:

  • Місто розвивається і гарних просторів буде щоразу більше. Якщо кіоски реконструкції заважають – будемо їх забирати.
  • Міська рада за конструктив. Повірте, тут не думають цілими днями про те, як би нашкодити мафістам і демонтувати якомога більше кіосків. Діалог і готовність чути один одного завжди результативні. Частина власників тимчасових споруд це вже зрозуміла. Саме тому власниці кіоску, яка забрала свою споруду, запропонуємо інше місце під МАФ.

А ще – працюємо над тим, як якісно і – наголошу – в еволюційний спосіб зменшити кількість кіосків у Львові. Бо час визнати – їхній час минув», - зазначив заступник міського голови з містобудування Любомир Зубач.