фура, ДТП, пьяный, иностранецВодій-іноземець на фурі зробив дві ДТП і втік – все це під дією алкоголю. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора вдень водій вантажівки Volvo здійснив дві ДТП. Першу на вулиці Кривоноса, де наїхав на стовпці. З місця події він поїхав, а вже на вулиці Липинського зіткнувся з автомобілем Toyota, який стояв на світлофорі і знову втік.

Патрульні швидко розшукали винуватця і одразу зрозуміли, що він нетверезий. Пристрій драгер встановив результат 2,98 проміле. На нього склали 5 протоколів: два за ДТП, ще два - за втечу з місць аварії і останній - за керування в нетверезому стані. Чоловіка доставили у суд. Загалом, зі судовими зборами і штрафами, чоловік має сплатити майже 16 тисяч гривень. Також у нього забрали права на рік. Повернуть йому їх вже у країні проживання. Вантажівку забрав тверезий водій.


Водитель-иностранец на фуре совершил два ДТП и убежал - все это под действием алкоголя. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера днем ​​водитель грузовика Volvo совершил два ДТП. Первую на улице Кривоноса, где наехал на столбцы. С места происшествия он уехал, а уже на улице Липинского столкнулся с автомобилем Toyota, который стоял на светофоре и снова убежал.

Патрульные быстро разыскали виновника и сразу поняли, что он нетрезв. Устройство Драгер установил результат 2,98 промилле. На него составили 5 протоколов два за ДТП, еще два - за побег с мест аварии и последний - за управление в нетрезвом состоянии. Мужчину доставили в суд. В целом, с судебными пошлинами и штрафами, человек должен заплатить почти 16 000 гривен. Также у него забрали права в год. Вернут ему их уже в стране проживания. Грузовик забрал трезвый водитель.