пистолет, тесть, зять, убийствоПоліцейські встановлюють обставини вбивства чоловіка у Кам’янка-Бузькому районі. Мешканець району помер внаслідок вогнепального поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Кам’янка-Бузький відділ поліції 10 листопада, близько 14.30 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району помер чоловік внаслідок вогнепального поранення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що додому до 62-річного місцевого мешканця прийшов його 35-річний зять, який проживав у сусідньому населеному пункті. Близько 14.00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар помешкання із саморобного пістолета здійснив один постріл у спину зятя. Від отриманих травм він помер.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Зловмисник затриманий у порядку ст.208 КПК України. Проводиться досудове розслідування, з’ясовуються мотиви та обставини скоєння злочину.


Полицейские устанавливают обстоятельства убийства мужчины в Каменка-Бугском районе. Житель района умер в результате огнестрельного ранения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Каменка-Бугский отдел полиции 10 ноября, около 14.30 поступило сообщение о том, что в одном из сел района умер человек в результате огнестрельного ранения.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские предварительно установили, что домой к 62-летнему местному жителю пришел его 35-летний зять, который проживал в соседнем населенном пункте. Около 14.00 между мужчинами возник конфликт, в ходе которого хозяин квартиры из самодельного пистолета совершил один выстрел в спину зятя. От полученных травм он скончался.

По факту возбуждено уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от семи до пятнадцати лет. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины. Проводится досудебное расследование, выясняются мотивы и обстоятельства совершения преступления.