улица Русовых, крыша, ремонтУ Львові взялися ремонтувати складні дахи. Зокрема до кінця листопада відремонтують дах будинку на вулиці Русових. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові ремонтують покрівлі. Зараз тривають роботи з ремонту покрівлі на вул. Русових, 2. На виконання цих робіт виділено 185 тис. гривень. Про це повідомили у Франківській районній адміністрації.

"Дах на вул. Русових, 2 є складної конфігурації, адже там є купола. Через це не всі хочуть виконувати такі роботи. Але на сьогоднішній день вже є визначений підрядник і розпочато роботи зі заміни покрівлі. Плануємо до кінця листопада ремонт завершити. Загальна вартість робіт становить орієнтовно 185 тис. гривень", - зазначив голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.


Во Львове взялись ремонтировать сложные крыши. В частности, до конца ноября отремонтируют крышу на улице Русовых. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Во Львове ремонтируют кровли. Сейчас продолжаются работы по ремонту кровли на ул. Русовых, 2. На выполнение этих работ выделено 185 тыс. гривен. Об этом сообщили в Франковской районной администрации.

"Крыша на ул. Русовых, 2 является сложной конфигурации, ведь там есть купола. Поэтому не все хотят выполнять такие работы. Но на сегодняшний день уже есть підрядчик, и начаты работы по замене кровли. Планируем до конца ноября ремонт завершить. Общая стоимость работ составляет ориентировочно 185 тыс. гривен", - отметил председатель Франковской районной администрации Тарас Гнида.