стоматологическая поликлиника, зарплата, прокуратураУ Львові обласною прокуратурою виявлено порушення трудового законодавства службовими особами двох комунальних стоматологічних поліклінік. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області внесла до ЄРДР відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.172 КК України (грубе порушення законодавства про працю), за фактом недофінансування працівників двох комунальних стоматологічних поліклінік у м. Львові. Встановлено, що упродовж тривалого періоду лікарям-стоматологам виплачувалась заробітна плата за виконану роботу не у повному обсягу, що спричинило порушення їх конституційних прав.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу від двох до трьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, або виправні роботи на строк до двох років.


Во Львове областной прокуратурой выявлены нарушения трудового законодательства должностными лицами двух коммунальных стоматологических поликлиник. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Прокуратура Львовской области внесла в ЕРДР сведения по признакам уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.172 УК Украины (грубое нарушение законодательства о труде), по факту недофинансирования работников двух коммунальных стоматологических поликлиник в г. Львове. Установлено, что на протяжении длительного периода врачам-стоматологам выплачивалась заработная плата за выполненную работу не в полном объеме, что повлекло нарушение их конституционных прав.

Злоумышленникам грозит наказание в виде штрафа от двух до трех тысяч необлагаемых минимумов доходов граждан или лишение права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет, или исправительные работы на срок до двух лет.