львовянка, продала, ребенкаЛьвів'янка, яка намагалася продати немовля, предстане перед судом. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими ГУ Нацполіції завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом продажу новонародженої дитини.

Встановлено, що 20-річна львів’янка вирішила не залишати малюка собі, а після народження продати, розмістивши з цього приводу оголошення у мережі Інтернет. Жінка народила хлопчика у травні, а вже 1 червня цього року була затримана під час передачі дитини та отриманні 80 тис. грн. винагороди. Після цього жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.149 КК України (торгівля людьми, вчинена стосовно малолітнього). Обвинувальний акт у вказаному провадженні скеровано на розгляд Сихівського районного суду м. Львова, а зловмисниці обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави 128 тис грн. Підозрюваній загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.


Львовянка, которая пыталась продать младенца, предстанет перед судом. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуального руководства прокуратуры Львовской области следователями ГУ Нацполиции завершено досудебное расследование уголовного производства по факту продажи новорожденного ребенка.

Установлено, что 20-летняя львовянка решила не оставлять малыша себе, а после рождения продать, разместив по этому поводу объявления в сети Интернет. Женщина родила мальчика в мае, а уже 1 июня этого года была задержана при передаче ребенка и получении 80 тыс. грн. вознаграждения. После этого женщине сообщено о подозрении в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.149 УК Украины (торговля людьми, совершенная в отношении малолетнего). Обвинительный акт в указанном производстве направлен на рассмотрение Сыховского районного суда г. Львова, а злоумышленнице избрана мера пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой внесения залога 128 тыс грн. Подозреваемой грозит наказание в виде лишения свободы на срок до 15 лет с конфискацией имущества.