вокзал, камера хранения, ребенок, новонарожденный10 травня о 14 :34 невідома жінка в камері схову автовокзалу залишила на зберігання господарську сумку, з якої працівниця автовокзалу почула дитячий плач. Поліція доставила дитину в Червоноградську лікарню. Залишеній новонародженій дівчинці лише 3-7 днів. Про це повідомляє “Неорадио”

Лікарі-неонатологи діагностували: пуповина в немовляти професійно не поставлена, що означало - дитину народжували, ймовірно, не у пологовому, а вдома. Вага дівчинки 3 кг 640 г, ріст - 53 см. За зовнішнім виглядом стан дитини визначили як задовільний. Зробили перші аналізи крові - гемоглобін у нормі. Дівчинку розмістили в кімнаті-ізоляторі у спеціальному боксі. Приготували їй суміш у пляшечку, яку знайшли у сумці.

Мешканку Радехівського району, яка залишила свою новонароджену доньку в сумці у камері схову на міському вокзалі, знайдено. Вона дає пояснення у відділку поліції.


10 мая в 14: 34 неизвестная женщина в камере хранения автовокзала оставила на хранение хозяйственную сумку, из которой работница автовокзала услышала детский плач. Полиция доставила ребенка в Червоноградскую больницу. Оставленной новорожденной девочке только 3-7 дней. Об этом сообщает "Неорадио"

Врачи-неонатологи диагностировали: пуповина у младенца профессионально не поставлена, что означало - ребенка рожали, вероятно, не в роддоме, а дома. Вес девочки 3 кг 640 г, рост - 53 см. По внешнему виду состояние ребенка определили как удовлетворительное. Сделали первые анализы крови - гемоглобин в норме. Девочку поместили в комнате-изоляторе в специальном боксе. Приготовили ей смесь в бутылочку, которую нашли в сумке.

Жительница Радеховского района, которая оставила свою новорожденную дочь в сумке в камере хранения на городском вокзале, найдена. Она дает пояснения в отделении полиции.