трамвай №3, пожар, Княгини Ольги, видеоНіхто з пасажирів не постраждав під час пожежі в трамваї, яка сталася вчора увечері на вулиці Княгині Ольги. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в ЛКП “Львівелектротранс”, вчора ввечері на вул. Кн. Ольги на зупинці “Аркаса“ мало місце загоряння вагона трамвая №3. Ніхто не постраждав. Пошкодження самого транспортного засобу незначні, вагон вже знаходиться у депо. Причини події будуть відомі після огляду вагона експертами.

“За попередніми ознаками, мало місце коротке замикання в зоні лінійного контактора. Водій відреагував оперативно: відчинив двері, опустив пантограф, взяв участь у гасінні пожежі. Ніхто з пасажирів не постраждав. Вагон суттєвих пошкоджень не зазнав. Експерти будуть встановлювати причину загоряння“, - повідомили в ЛКП “Львівелектротранс“.


Никто из пассажиров не пострадал во время пожара в трамвае, который произошел вчера вечером на улице Княгини Ольги. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс", вчера вечером на ул. Кн. Ольги на остановке "Аркаса" имело место возгорание вагона трамвая №3. Никто не пострадал. Повреждения самого транспортного средства незначительные, вагон уже находится в депо. Причины происшествия будут известны после осмотра вагона экспертами.

"По предварительным признакам, имело место короткое замыкание в зоне линейного контактора. Водитель отреагировал оперативно: открыл дверь, опустил пантограф, принял участие в тушении пожара. Никто из пассажиров не пострадал. Вагон существенных повреждений не получил. Эксперты будут устанавливать причину возгорания", - сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс".