грабитель, суд, СамборЗа розбій та грабіж на Львівщині 37-річний самбірчанин проведе 8 років та 6 місяців за ґратами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Самбірська місцева прокуратура підтримувала державне обвинувачення у суді стосовно 37-річного мешканця Самбора, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 186 (грабіж), ч.2 ст. 187 (розбій) КК України.

Минулоріч у грудні вказаний чоловік побив студентку II курсу одного із навчальних закладів Львівщини та викрав її золоті прикраси, мобільний телефон і гроші на загальну суму близько 11 тис. грн. Внаслідок нападу потерпіла потрапила до лікарні, де медики діагностували їй закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м’яких тканин обличчя.

Під час досудового розслідування до винного застосовувався запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Прокуратура у суді довела провину зловмисника. Вироком Самбірського міськрайонного суду йому призначено 8 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. До набрання вироком суду законної сили чоловік перебуватиме у "Львівські установі виконання покарань №19".


За разбой и грабеж на Львовщине 37-летний самбирчанин проведет 8 лет и 6 месяцев за решеткой. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Самборский местная прокуратура поддерживала государственное обвинение в суде в отношении 37-летнего жителя Самбора, который обвинялся в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст. 186 (грабеж), ч.2 ст. 187 (разбой) УК Украины.

В прошлом году в декабре указанный мужчина избил студентку II курса одного из учебных заведений Львовщины и украл ее золотые украшения, мобильный телефон и деньги на общую сумму около 11 тыс. грн. В результате нападения потерпевшая попала в больницу, где медики диагностировали ей закрытую черепно-мозговую травму, сотрясение головного мозга, ушиб мягких тканей лица.

Во время досудебного расследования к виновному применялся меру пресечения в виде содержания под стражей без альтернативы внесения залога.

Прокуратура доказала в суде вину злоумышленника. Приговором Самборского горрайонного суда ему назначено 8 лет и 6 месяцев лишения свободы с конфискацией имущества. До вступления приговора суда в законную силу мужчина будет находиться во "Львовские учреждении исполнения наказаний №19".