турок, пограничники, Интерпол, Польша, границаПрикордонники Мостиського загону затримали двох порушників кордону, один з яких перебував у міжнародному розшуку. Про це повідомили у прес-службі Держприкордонслужби України.

Так, прикордонники Мостиського загону затримали двох громадян Польщі та Туреччини, які намагались незаконно порушити державний кордон та пішки дістатись до сусідньої Польщі. Прикордонний наряд відділу "Шегині" за 25 метрів від державного рубежу затримав двох порушників під час подолання ними загороджувального паркану. Затриманих доставлено у прикордонний відділ для складання адміністративно-процесуальних документів.

Під час ретельної перевірки співробітниками Держприкордонслужби через українське бюро Інтерполу було встановлено, що громадянин Туреччини знаходиться в міжнародному розшуку за викрадення людини, незаконне позбавлення волі та грабіж. Громадянина було затримано з метою арешту та подальшої екстрадиції до Німеччини для притягнення до кримінальної відповідальності.


Пограничники Мостиского отряда задержали двух нарушителей границы, один из которых находился в международном розыске. Об этом сообщили в пресс-службе Госпогранслужбы Украины.

Так,  пограничники Мостиского отряда задержали двух граждан Польши и Турции, которые пытались незаконно нарушить государственную границу и пешком добраться до соседней Польши. Пограничный наряд отдела "Шегини" за 25 метров от государственной границы задержал двух нарушителей во время преодоления ими заградительного забора.

Задержанные доставлены в пограничный отдел для составления административно-процессуальных документов. Во время тщательной проверки сотрудниками Госпогранслужбы через украинское бюро Интерпола было установлено, что гражданин Турции находится в международном розыске за похищение человека, незаконное лишение свободы и грабеж. Гражданин быд задержан с целью ареста и дальнейшей экстрадиции в Германию для привлечения к уголовной ответственности.