турки, кордон, ліси

На Львівщині правоохоронці затримали п’ятьох громадян Туреччини.

Чоловіки прибули в Україну в якості туристів з метою незаконного перетину державного кордону України з Польщею.

Співробітники Старосамбірського відділення поліції спільно з прикордонниками 7 серпня у лісосмузі затримали п’ятьох іноземців при спробі нелегального перетину державного кордон України з Польщею.

Встановлено, що усі чоловіки є громадянами Туреччини віком 18-28 років. Вони наприкінці липня прибули в Україну в якості туристів і мали на меті нелегально потрапити в сусідню державу. Наразі поліцейські встановлюють осіб, які могли сприяти незаконному перетину кордону. Щодо іноземців вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності та їх повернення в країну походження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження.


На Львовщине правоохранители задержали пятерых граждан Турции.

Мужчины прибыли в Украину в качестве туристов с целью незаконного пересечения государственной границы Украины с Польшей.

Сотрудники Старосамборского отделения полиции совместно с пограничниками 7 августа в лесополосе задержали пятерых иностранцев при попытке нелегального пересечения государственной границы Украины с Польшей.

Установлено, что все мужчины являются гражданами Турции в возрасте 18-28 лет. Они в конце июля прибыли в Украину в качестве туристов и хотели нелегально попасть в соседнее государство.

Сейчас полицейские устанавливают лиц, которые могли способствовать незаконному пересечению границы. В отношении иностранцев решается вопрос о привлечении к административной ответственности и их возвращения в страну происхождения.

По данному факту открыто уголовное производство.