патрульные, свиньи, грузовикПатрульні зупинили водія, який перевозив 14 тонн м’яса без необхідних документів. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 22:00 екіпаж патрульної поліції під час патрулювання в Шевченківському районі міста Львова помітив автомобіль DAF, який проїхав на заборонений сигнал світлофора на вулиці Богдана Хмельницького. Водія зупинили та попросили показати документи. Чоловік повідомив, що він не має посвідчення водія, оскільки його в нього вилучили. Патрульні розпитали в порушника, що він перевозить, а коли дізналися, що в кузові знаходяться 290 туш свиней - попросили показати документи. У чоловіка не було ні ветеринарних довідок, ні інших супроводжуючих документів. Інспектори заборонили водію подальший рух та викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу. Тепер справою займаються слідчі Шевченківського району. Крім цього, на громадянина винесли постанову за керування транспортним засобом без документів та проїзд на червоне світло світлофора.


Патрульные остановили водителя, который перевозил 14 тонн мяса без необходимых документов. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера, около 22:00 экипаж патрульной полиции во время патрулирования в Шевченковском районе города Львова заметил автомобиль DAF, который проехал на запрещающий сигнал светофора на улице Богдана Хмельницкого. Водителя остановили и попросили предъявить документы. Мужчина сообщил, что он не имеет удостоверения водителя, поскольку его у него изъяли. Патрульные расспросили у нарушителя, что он перевозит, а когда узнали что в кузове находятся 290 туш свиней - попросили показать документы. У мужчины не было ни ветеринарных справок, ни других сопроводительных документов. Инспекторы запретили водителю дальнейшее движение и вызвали следственно-оперативную группу. Теперь делом занимаются следователи Шевченковского района. Кроме этого, на гражданина вынесли постановление за управление транспортным средством без документов и проезд на красный сигнал светофора.