ГО "Память", выставкаГО "Пам'ять" запрошує на виставку матеріальних свідчень участі українців у військових формуваннях різних епох та держав у боротьбі за незалежність. Про це повідомляє ГО "Пам'ять".   

12 років члени "Товариства пошуку жертв війни "Пам’ять" реконструюють історію боротьби українців за незалежніть. Її матеріальні свідчення: зброя, набої, однострої, військові відзнаки - розповідають про участь українців у військових формуваннях різних епох та держав. Серед когорти лицарів чину, які змагалися за волю України не на словах, а на ділі, зі зброєю в руках, – і сини Івана Франка, Петро і Тарас.

Відчути історію на дотик пропонується на виставці "Під Украйни єднаймось прапор: українці в борні за Незалежність" (до 100-річчя Української Революції 1917-1921 рр., 12-річчя діяльності "Товариства пошуку жертв війни "Пам’ять" та Дня незалежності України). Вона відкриється у четвер, 10 серпня, о 15:00 у виставкових залах Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка (Дім Франка; вул. Івана Франка, 150).  Вона буде доступна для огляду до 17 вересня в усі дні, крім вівторка, з 10:00 до 17:00 (за ціною вхідного квитка до Музею).


ОО "Память" приглашает на выставку материальных свидетельств участия украинцев в военных формированиях различных эпох и стран в борьбе за независимость Украины. Об этом сообщает ОО "Память".

12 лет члены "Общества поиска жертв войны "Память" реконструируют историю борьбы украинцев за независимость. Ее материальные свидетельства: оружие, боеприпасы, обмундирование, военные отличия - рассказывают об участии украинцев в ​​военных формированиях различных эпох и стран. Среди когорты рыцарей ордена, которые боролись за свободу Украины не на словах, а на деле, с оружием в руках, - сыновья Ивана Франко, Петр и Тарас.

Почувствовать историю на ощупь предлагается на выставке "Під Украйни єднаймось прапор: українці в борні за Незалежність" (к 100-летию Украинской революции 1917-1921 гг., 12-летие деятельности "Общества поиска жертв войны "Память" и Дню независимости Украины ). Она откроется в четверг, 10 августа, в 15:00 в выставочных залах Львовского национального литературно-мемориального музея Ивана Франко (Дом Франко; ул. Ивана Франко, 150). Она будет доступна для осмотра до 17 сентября во все дни, кроме вторника, с 10:00 до 17:00 (по цене входного билета в Музей).