Хюндай, сбил человека, Куткир, Киев-ЛьвовНа Львівщині швидкісний потяг Hyundai сполученням Київ-Львів смертельно травмував чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

У Буське відділення поліції 9 травня о 22.50 надійшло повідомлення від чергового однієї з залізничних станцій про те, що поблизу станції Куткір швидкісний потяг Hyundai сполученням Київ-Львів, рухаючись у напрямку до Львова, смертельно травмував невідомого чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Наразі призначено ряд експертиз, проводяться слідчі дії, правоохоронці встановлюють обставини загибелі чоловіка та його особу. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине скоростной поезд Hyundai сообщением Киев-Львов смертельно травмировал мужчину. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции в Львовской области.

В Бусское отделение полиции 9 мая в 22.50 поступило сообщение от дежурного одной из железнодорожных станций о том, что возле станции Куткир скоростной поезд Hyundai сообщением Киев-Львов, двигаясь в направлении Львова, смертельно травмировал неизвестного мужчины.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Сейчас назначен ряд экспертиз, проводятся следственные действия, правоохранители устанавливают обстоятельства гибели мужчины и его личность. Также решается вопрос об открытии уголовного производства.