топ-список, CNN, туристыУ переліку міст, де слід побувати туристам в Україні, за версією CNN, Львів на першому місці..   

На інтернет-порталі американського телеканалу CNN опублікували топ-11 місць в Україні, де варто побувати іноземцям.

“Це одна з найбільших країн в Європі, і навіть якщо вона не приймає у себе щорічне пісенне шоу “Євробачення”, Україна намагається привабити туристів”, – йдеться в повідомленні.

До списку топ-місць в Україні потрапили Львів, Чернівці, Київ, Мукачеве, Переяслав-Хмельницький, Харків, Чернігів, Одеса, Ужгород та Кам’янець-Подільський, а також Софіївський парк в Умані.

Щодо Львову, то CNN називає його культурною столицею України, наголошуючи, що він відомий розкішним Старим центром, який знаходиться під захистом ЮНЕСКО, красивими вузькими вулицями, загадковими церквами, чудовими музеями та чарівною атмосферою.


Перечень городов, где следует побывать туристам в Украине, по версии CNN, возглавил Львов

На интернет-портале американского телеканала CNN опубликован топ-11 мест в Украине, где стоит побывать иностранцам.

"Это одна из крупнейших стран в Европе, и даже если она не принимает у себя ежегодное песенное шоу "Евровидение", Украина пытается привлечь туристов", - говорится в сообщении.

В список топ-мест в Украине попали Львов, Черновцы, Киев, Мукачево, Переяслав-Хмельницкий, Харьков, Чернигов, Одесса, Ужгород и Каменец-Подольский, а также Софиевский парк в Умани.

Что касается Львова, то CNN называет его культурной столицей Украины, отмечая, что он известен роскошным Старым центром, который находится под защитой ЮНЕСКО, красивыми узкими улицами, загадочными церквями, великолепными музеями и волшебной атмосферой.