День вышиванки, сквер На валах, деревья украсятСьогодні львів’яни прикрасять дерева вишиваним декором. Це дійство стане першою ластівкою подій, які проведуть в рамках Фестивалю вишиванки. Про це повідомляє ГО “Розвиток громади”.

Організатори сподіваються, що одягнені у вишивку дерева змусять і людей вбратись у національний український одяг 18 травня у Всесвітній День вишиванки, який відзначають щорічно у третій четвер травня. Також учасникам заходу представлять унікальну виставку, на якій львів’яни та гості міста побачать елементи вишивки різних регіонів України та зрозуміють їх значення.

Акція відбуватиметься з 14:00 10 травня до 21:00 18 травня у сквері “На валах” (вул.Винниченка, 16-18).

Довідка SQ. Організатори заходу - Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих, ГО “Розвиток Громади“ та ГФ “Патріот“ за сприяння Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.


Львовяне украсят деревья вышитым декором. Это действо станет первой ласточкой событий, которые проведут в рамках Фестиваля вышиванки. Об этом сообщает ОО "Развитие общества".

Организаторы надеются, что одетые в вышивку дерева заставят и людей одеться в национальную украинскую одежду 18 мая во Всемирный День вышиванки, который отмечают ежегодно в третий четверг мая. Также участникам мероприятия представят уникальную выставку, на которой львовяне и гости города увидят элементы вышивки разных регионов Украины и поймут их значение.

Акция будет проходить с 14:00 10 мая до 21:00 18 мая в сквере "На валах" (ул. Винниченка, 16-18).

Справка SQ. Организаторы мероприятия - Львовский областной союз социальной защиты бойцов АТО и семей погибших, ОО "Развитие Громады" и ГФ "Патриот" при содействии Департамента внутренней и информационной политики Львовской ОГА.