дератизация, крысыЗавтра у Львові розпочнуть весняну суцільну одномоментну дератизацію. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З 11 квітня у м. Львові, м. Винники, смт. Рудно та смт. Брюховичі розпочнуть щорічну сезонну дератизацію. Вона триватиме до 18 травня включно, і охопить також житловий сектор приватної забудови. Про це повідомив директор комунального підприємства Львівської обласної ради "Профілактична дезінфекція" Роман Добуш.

Згідно з планами-графіками фахівці  відділів профдезінфекції у присутності представників ЛКП  розкладатимуть отрутопринаду  у підвальних приміщеннях житлових будинків. Одночасно дератизаційні заходи будуть проводити у підвальних приміщеннях дитячих садочків, навчальних закладів, поліклінік та  лікарень, у парках, скверах, а також приміщеннях, які знаходяться на цій території.

Також дератизацію проводитимуть в ОСББ, ЖБК та інших установах, з якими укладено угоди на проведення дератизації.

"Усі питання щодо проведення  весняної  суцільної  одночасної  дератизації та свої побажання просимо адресувати за тел. 271-20-82", - кажуть у комунальному підприємстві Львівської обласної ради "Профілактична  дезінфекція".

Мешканці будинків приватного сектору, яких не буде під час проведення суцільної дератизації, при необхідності, можуть звертатися  до відділів профдезінфекції за місцем проживання:

  • Залізничний р-н                     -            292-63-14
  • Галицький  р-н                       -            271-20-82
  • Сихівський  р-н                      -            271-20-82
  • Франківський  р- н                 -              292-63-14
  • Личаківський р-н                   -             271-20-82
  • Шевченківський р-н              -             252-27-74.

Завтра во Львове начнут весеннюю сплошную одномоментную дератизацию. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

С 11 апреля во Львове, Винниках, Рудно и Брюховичах начнут ежегодную сезонную дератизацию. Она продлится до 18 мая включительно и охватит также жилой сектор частной застройки. Об этом сообщил директор коммунального предприятия Львовского областного совета "Профилактическая дезинфекция" Роман Добуш.

Согласно планам-графикам, специалисты отделов профдезинфекции в присутствии представителей ЛКП будут раскладывать яд в подвальных помещениях жилых домов. Одновременно дератизационные мероприятия будут проводить в подвальных помещениях детских садов, учебных заведений, поликлиник и больниц, в парках, скверах, а также помещениях, находящихся на этой территории.

Также дератизацию будут проводить в ОСМД, ЖСК и других учреждениях, с которыми заключены договора на проведение дератизации.

"Все вопросы по проведению весенней сплошной одновременной дератизации и свои пожелания просим адресовать по тел. 271-20-82", - говорят в коммунальном предприятии Львовского областного совета "Профилактическая дезинфекция".

Жители домов частного сектора, которых не будет при проведении сплошной дератизации, при необходимости, могут обращаться в отделы профдезинфекции по месту жительства:

  • Железнодорожный р-н - 292-63-14
  • Галицкий р-н - 271-20-82
  • Сыховский р-н - 271-20-82
  • Франковский р-н - 292-63-14
  • Лычаковский р-н - 271-20-82
  • Шевченковский р-н - 252-27-74.