корь, "Фуджикура"Станом на учорашній вечір у Львівській області діагноз "кір" підтвердився у 32 осіб, 27 з них госпіталізовані. Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації.

Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації повідомляє, що станом на 17:00 09 січня 2018 року до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні (ЛОІКЛ) госпіталізовано 23 пацієнта, до інфекційного відділення Новороздільської МЛ – 3 особи,  Пустомитівської ЦРЛ - 1 особа. Ще 5 особ були оглянуті (1 - в Миколаївській поліклініці та 4 - в ЛОІКЛ) і відмовились від госпіталізації. Всього захворіло – 32 осіб, з них 27  - госпіталізовано. Діагноз – кір.

Станом на 9 січня виписано 23 особи (20 - з ЛОІКЛ, 2 - з Новороздільської МЛ, 1 - з Пустомитівської ЦРЛ), на стаціонарному лікуванні залишається 4 особи (з них 3 в ЛОІКЛ, 1- в Новороздільській МЛ).

Стан усіх пацієнтів середньої важкості з тенденцією до покращення. Всі госпіталізовані є працівниками ТзОВ “Фуджікура” (с. Підрясне Яворівського району Львівської області).


По состоянию на вчерашний вечер во Львовской области диагноз "корь" подтвердился у 32 человек, 27 из них госпитализированы. Об этом сообщает пресс-служба Департамента здравоохранения Львовской облгосадминистрации.

Департамент здравоохранения облгосадминистрации сообщает, что по состоянию на 17:00 9 января 2018 года во Львовскую областную инфекционную клиническую больницу (ЛОИКЛ) госпитализированы 23 пациента, в инфекционное отделение Новороздольской ГБ - 3 человека, Пустомытовской ЦРБ - 1 человек. Еще 5 особ были осмотрены (1 - в Николаевской поликлинике и 4 - в ЛОИКЛ) и отказались от госпитализации. Всего заболело - 32 человек, из них 27 - госпитализированы. Диагноз - корь.

По состоянию на 9 января выписано 23 человека (20 - с ЛОИКЛ, 2 - с Новороздольской ГБ, 1 - из Пустомытовского ЦРБ), на стационарном лечении остается 4 человека (из них 3 в ЛОИКЛ, 1 в Новорздольской ГБ).

Состояние всех пациентов средней тяжести с тенденцией к улучшению. Все госпитализированные являются сотрудниками ООО "Фуджикура" (с. Подрясное Яворовского района Львовской области).