мотоцикл, украли, улица Княгини ОльгиНа вулиці Хоткевича затримані мотовикрадачі, які поцупили мотоцикл з району Княгині Ольги. Про це повідомляє "Мотодопомога Львів". 

На вулиці Хоткевича, 24 затримані мотовикрадачі. Мотоцикл викрадений, орієнтовно, з району Княгині Ольги. "Мотодопомога Львів" пропонує зголоситися власнику транспорту.

У крадіжці підозрюють двох неповнолітніх. Як повідомила прес-служба Патрульної поліції Львова, мотоцикл Husqvarna вкрали сьогодні вранці з автостоянки на вулиці Княгині Ольги. Заявником був сторож. Орієнтування передали усім екіпажам щодо незаконного заволодіння. Автопатруль помітив даний мотоцикл на проспекті Червоної Калини. На ньому пересувалися хлопець та дівчина. Щойно вони побачили патрульний автомобіль, почали втікати в напрямку вулиці Скрипника. На звукові звернення про зупинку транспортного засобу вони не реагували і намагалися втекти через лісопарк по пішохідній алеї. Однак водій не впорався з керуванням і потрапив у ДТП. На місце одразу викликали швидку. Водієм мотоцикла виявився 16-річний львів‘янин, а пасажиркою – 14-річна мешканка Львова, яка спочатку назвала неправдиві дані про себе. Загадані особи зізналися, що вкрали ще один мотоцикл Suzuki з паркінгу на раніше згаданій вулиці увечері 8 серпня. Вони розповіли, що лишили його на стоянці, що на вулиці Трильовського. Інформація підтвердилася – патрульні виявили там цей мотоцикл. Охоронець сказав, що йому знайоме обличчя цієї дівчини, тоді патрульні показали їм фотографію хлопця. Чоловік упізнав його і сказав, що напередодні він привіз ще один мотоцикл. Як з‘ясували патрульні, про його викрадення з вулиці Кос-Анатольського є заява.

На місце приїхали батьки обох дітей. Дівчину госпіталізували. Тривають слідчі дії. 


На улице Хоткевича задержаны похитители мотоциклов, которые украли мотоцикл из района Княгини Ольги. Об этом сообщает "Мотодопомога Львов". 

На улице Хоткевича, 24 задержаны воры, укравшие мотоцикл, ориентировочно, в районе Княгини Ольги. "Мотодопомога Львов" предлагает объявиться владельцу транспорта.

В краже подозревают двух несовершеннолетних. Как сообщила пресс-служба патрульной полиции Львова, мотоцикл Husqvarna украли сегодня утром с автостоянки на улице Княгини Ольги. Заявителем был сторож. Ориентировку передали всем экипажам, и автопатруль заметил данный мотоцикл на проспекте Красной Калины. На нем передвигались парень и девушка. Как только они увидели патрульный автомобиль, начали убегать в направлении улицы Скрипника. На звуковые обращения об остановке транспортного средства они не реагировали и пытались убежать через лесопарк по пешеходной аллее. Однако водитель не справился с управлением и попал в ДТП. На место сразу вызвали скорую. Водителем мотоцикла оказался 16-летний львовянин, а пассажиркой - 14-летняя жительница Львова, которая сначала назвала ложные сведения о себе. Упомянутые лица признались, что украли еще один мотоцикл Suzuki с паркинга на ранее упомянутой улице вечером 8 августа. Они рассказали, что оставили его на охраняемой стоянке на улице Трилевского. Информация подтвердилась - патрульные обнаружили там этот мотоцикл. Охранник сказал, что ему знакомо лицо этой девушки, тогда патрульные показали ему фотографию парня. Мужчина узнал его и сказал, что накануне он привез еще один мотоцикл. Как выяснили патрульные, о его похищении с улицы Кос-Анатольского есть заявление.

На место приехали родители обоих детей. Девушку госпитализировали. Продолжаются следственные действия.