Львовский погранотряд, кинологиКінологічна служба Львівського прикордонного загону запрошує цивільну молодь на військову службу за контрактом на посади інспекторів прикордонної служби-інструкторів (кінологів). Про це повідомляє Львівський регіональний центр зайнятості. 

Бажаючих служити на державному кордоні чекає спеціальне навчання (терміном 5 місяців) у Кінологічному навчальному центрі Держприкордонслужби України (місто Великі Мости, Львівська область). Окрім, передбачених законодавством України соціальних гарантій та пільг військовослужбовцям, персоналу, який проходить службу на кінологічних посадах виплачується додаткова 10% надбавка до посадового окладу за роботу з службовою собакою. Також гарантується проходження служби в ДПСУ виключно на посадах інструкторів-кінологів, а після навчання в Кінологічному навчальному центрі випускники отримують диплом державного зразку (навчальний заклад акредитований Міністерством освіти і науки України). Детальніше звертайтесь за довідками до Окремого регіонального центру комплектування – м. Львів, вул. Личаківська, 74, тел. (032) 239-00-68.

Довідка SQ. На на західному кордоні України службові собаки прикордонників готуються та використовуються у службі за наступними категоріями: Спеціальні – щодо пошуку наркотичних речовин, або зброї (вибухівки), або тютюнових виробів; розшукові – щодо пошуку, переслідування, затримання та конвоювання людини (порушників кордону), як на зеленому кордоні так і у автомобільних транспортних засобах (залізничному транспорті) в пунктах пропуску через кордон.


Кинологическая служба Львовского пограничного отряда приглашает гражданскую молодежь на военную службу по контракту на должности инспекторов пограничной службы инструкторов (кинологов). Об этом сообщает Львовский региональный центр занятости. 

Желающих служить на государственной границе ждет специальное обучение (сроком 5 месяцев) в Кинологическом учебном центре Госпогранслужбы Украины (город Великие Мосты, Львовская область). Кроме предусмотренных законодательством Украины социальных гарантий и льгот военнослужащим, персоналу, который проходит службу на кинологических должностях, выплачивается дополнительная 10% надбавка к должностному окладу за работу со служебной собакой. Также гарантируется прохождения службы в ГНСУ исключительно на должностях инструкторов-кинологов, а после обучения в Кинологическом учебном центре выпускники получают диплом государственного образца (учебное заведение аккредитовано Министерством образования и науки Украины). Подробнее обращайтесь за справками в Отдельный региональный центр комплектования - г. Львов, ул. Лычаковская, 74, тел. (032) 239-00-68.

Справка SQ. На западной границе Украины служебные собаки пограничников готовятся и используются к службе по следующим категориям: специальные по поиску наркотических веществ, или оружия (взрывчатки), или табачных изделий; розыскные - по поиску, преследованию, задержанию и конвоированию человека (нарушителей границы), как на зеленой границе так и в автомобильных транспортных средствах (железнодорожном транспорте) в пунктах пропуска через границу.